A Kleopátra Szépségszalonok blogja

Ragyogj tetőtől talpig

Ragyogj tetőtől talpig

Szálas vagy satírozott szemöldöktetoválás?

Nem tudod, melyiket válaszd? Segítünk!

2018. november 14. - hellokleo

eyebrowtattoo.jpeg

A szemöldök arcunk egyik legfontosabb része. Megadja annak karakterét, stílusát és segít gondolataink, érzelmeink kifejezésében. A szemöldök megjelenését - sűrűségét, vonalát, akár színét - az aktuális divat határozza meg. A szerencsésebbek sűrű szemöldökszőrük visszaszedésével alakíthatják ki a kívánt formát, de mit tehetnek azok, akiket a sors nem Frida Khalo-nak teremtett?

A kozmetikákban a szemöldökfestés mellett már évek óta hódít a tetoválás, mellyel igazán mutatós és tartós eredményt érhetünk el. Jelenleg két módszer közül választhatnak a vendégek, ízlésünknek és szemöldökük adottságainak megfelelően.

A satírozott tetoválást azoknak ajánljuk, akik nagyon ritka, gyenge szálú és világos szemöldökkel rendelkeznek. A kezelés során a kozmetikus először szemöldök kontúrját rajzolja meg a tetoválógéppel, majd satírozó mozdulatokkal kitölti a köztes részt, akár egy színezőkönyvben. Ez a módszer megegyezik a hagyományos testtetoválásnál alkalmazottakkal. A hatás kevésbé természetes, viszont tartósabb, mert nagyobb mennyiségű festék jut a bőrbe.

A szálas tetoválást ezzel szemben azoknak a vendégeknek javasoljuk, akiknek van valamennyi szemöldökük, de hiányos vagy nem megfelelő vonalú, de kiegészítéssel korrigálható. A kezelés alkalmával tetoválógéppel vagy egy microblading tollal megrajzolják a hiányzó szálakat, melytől a meglévő szemöldök dúsabbnak, erősebbnek tűnik. A microblading toll a tetoválógéphez képest jóval finomabb tűvel rendelkezik, így az azzal rajzolt új szemöldökszálak is vékonyabbak. A végeredmény a satíros tetováláshoz mérten sokkal természetesebb, de 1-1,5 év után korrekció szükséges.

A kezelést mindkét esetben lidokainos érzéstelenítés előzi meg.

A különböző típusú szemöldöktetoválásokról a Kleopátra Szépségszalonok üzelteiben is tájékozódhatsz vagy akár ki is próbálhatod őket, kozmetikusaink örömmel állnak rendelkezésedre!

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ragyogjtetotoltalpig.blog.hu/api/trackback/id/tr414371827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása