A Kleopátra Szépségszalonok blogja

Ragyogj tetőtől talpig

Ragyogj tetőtől talpig

Egy kis édességre vágysz?

Kényeztesd magad nálunk csokival, cukorral, plusz kilók nélkül!

2018. október 20. - hellokleo

national-donut-day-2018-.jpg

 A szépségipar nem csak titkos összetevőkkel főz. A legegyszerűbb anyagokkal, a saját konyhánkban is fellelhető hozzávalókkal is csodás eredményeket érhetünk el. A maximális hatás eléréséhez persze elengedhetetlen a szakértő kéz, nem beszélve arról, hogy a kozmetikában, masszázsszalonban töltött időt alatt valódi pihenéssel, kikapcsolódás vár ránk.

Íme két finomság, amivel nem a gyomrunkat kényeztetjük: 

sugaring.jpgCUKORPASZTA

  • A cukorpasztás szőrtelenítés ősi recepten alapul, de a kozmetikai iparban való alkalmazása mostanában lett ismert. Előnyei:
  • 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz – fő összetevői a víz, a cukor és a citromlé - , így nem okoz allergiás reakciókat vagy bőrpírt.
  • Alacsony hőfoka miatt kevésbé veszi igénybe a bőrt, így az ajkak körül és a szemöldöknél is kiválóan alkalmazható, és a kezelés során is kellemes érzetet nyújt.
  • A hagyományos patronos gyantázásnál a szőrszálakat a növekedési irányukkal ellentétesen tépjük ki. Cukorpasztánál viszont az eltávolítás iránya megegyezik a növekedési iránnyal, ami lehetővé teszi, hogy a szőrszálak ne törjenek el szőrtelenítés közben, vagyis a paszta teljes szőrszálat képes eltávolítani, növelve ezzel a kezelés eredményességét.
  • A szőrtüszők nagy részét is eltávolítja, ezért kimondottan ajánlott férfiaknak, erős szőrzetűeknek és szőrtüsző-gyulladásra hajlamos vendégeknek.
  • Alkalmas a rövid, akár 3 mm-es szőrszálak eltávolítására is.

c_okoladna_masaz_a_1-890x665.jpg

CSOKIMASSZÁZS

A kezelés célja, hogy a csokoládéban található jótékony összetevőket a megfelelő masszázstechnikával hatékonyan a bőrbe juttassuk. A B1, B2, B3 vitaminon kívül vassal, antioxidánsokkal és egyéb tápanyagokkal hidratálja, tonizálja és bársonyosan simává és fiatalossá varázsolja bőrünket. Emellett fokozza a nyirokkeringést, így méregtelenítő hatású. A masszázselemek kombinálásával ellazítja az izomzatot, segít relaxálni, és endorfintermelő hatása miatt lelkünknek is gyógyír. 

A cukorpasztás szőrtelenítést és a csokimasszázst a Kleopátra Szépségszalonokban is kipróbálhatod! Szalonjaink szolgáltatási köre eltérő, kínálatunkról a www.kleoszalon.hu oldalon tájékozódhatsz!

Online bejelentkezés 5% kedvezménnyel!

A bejegyzés trackback címe:

https://ragyogjtetotoltalpig.blog.hu/api/trackback/id/tr6614312321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása