A Kleopátra Szépségszalonok blogja

Ragyogj tetőtől talpig

Ragyogj tetőtől talpig

Ombre vagy balayage?

Színátmenet minden hajra - de melyik fajta?

2018. december 03. - hellokleo

luxyhair_16x9_thumbnail_blog_493937f2-1a15-4a81-8e2b-f3a8b8d5b950_grande.jpg

A divat mindig ismétli önmagát, persze kisebb-nagyobb kilengésekkel. Az utóbbi időben például újra fénykorát éli a batikolás (ezt ugye az idősebbek régen házilag oldották meg, ki ne menőzött volna az otthon hipózott pólóiban :)) és a színátmenetes anyagok használata.

Utóbbi nem csak a ruhák világában, de a szépségiparban is teret hódított. A színátmenetes sminkek mellett megjelent a színátmenetes hajfestés is, és hamar sokak kedvence lett az OMBRE festét. Ennek lényege, hogy természetes, napszívta hatást kelt. Nagyon fel tudja dobni az egész megjelenésedet, ráadásul a hajadat is dúsabbnak mutatja. Az OMBRE akkor a legszebb, ha a hajtövedhez képest egy árnyalattal világosabb a hajvéged, hiszen így kelti majd azt a hatást, mintha csak a napfény szívta volna ki. Persze ha kedveled a feltűnőbb megjelenést, nem kell feltétlenül ehhez a szabályhoz ragaszkodnod. Válassz az extrémebb színek közül, ebben a szezonban nagyon népszerű az ultraviola és a farmerkék is!

A színátmenetes hajfestés kifionomultabb változata a BALAYAGE. A festési technikát francia fodrászok fejlesztették ki, és lényege, hogy a színátmentet még visszafogottabban, lágyabban viszik a hajra, így a hatás még természetesebb.

Mindkét hajfestési módot kipróbálhatod a Kleopátra Szépségszalonokban!

Látogass el hozzánk és fodrászaink segítségével válaszd ki a stílusodnak leginkább megfelelő színátmenetet!

60-best-ombre-hair-color-ideas-for-blond-brown-red-and-black-hair-in-addition-silver-hair-cuts-728x910.jpg

 

c662b848d4c617e013ecf14b4438347a.png

12_-purple-ombre-on-dark-hair.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ragyogjtetotoltalpig.blog.hu/api/trackback/id/tr1514381302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása